tiistai 9. heinäkuuta 2013

Ei mitään uutta auringon alla

Täällä sitä vielä porskutellaan yhtenä kappaleena. Edelleenkään ei ole merkkejä synnytyksen käynnistymisestä. Jotenkin olen jo varma, että tämä tullaan käynnistämään. Huomenna on neuvola, yhtään ei huvittaisi mennä. Tässä on menty jo niin monta viikkoa samalla kaavalla, muutokset tapahtuvat ainoastaan painossa. Ja se ei ole kivaa. Vauvan koko on alkanut hieman jännittämään, mitä kauemmin hän masussa viihtyy, sitä isommaksi hän kasvaa.

Törmäsin eilen kaupassa yhteen samassa valmennusryhmässä olleeseen. Heillä oli laskettu aika kaksi päivää meidän jälkeen, eikä heidänkään vauva ollut antanut mitään merkkejä syntymisestään. Mukava kuulla, että joku toinenkin on yhtä "merkitön". Ei siis supistuksia, limatulppia tai mitään. Ehkäpä törmäämme synnärillä seuraavaksi, mahdollisimman pian tietenkin.

Eilen illalla olin jotenkin vakuuttunut, että yön aikana tapahtuu jotain. Vauva oli todella liikkuvainen ja jotenkin oli sellainen olo. Yritin oikein päättää, että tänä yönä tapahtuu jotain. Mutta eipä se oma tahtominen auttanut. Ja eikös vauvan liikkeiden pitäisi ennemminkin vähentyä kuin olla todella vilkasta.

Tänään rv40+5.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta. Täälläkään ei ole vielä minkäänlaisia merkkejä synnytyksen alkamisesta, jotenkin on semmonen olo että käynnistykseen joudutaan. Ensi viikolla onneksi käynnistetään, mutta tottakai sitä toivoisi että syntyisi itsekseen sitä ennen.. :) Toivotaan parasta että jotain tapahtuisi lähiaikoina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sitä maataan synnärillä, toivottavasti saat myöskin pian lähteä. Käynnistykseen tämä menee kuitenkin, supistukset kun eivät ole luonnollisesti alkaneet yön aikana.

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!