lauantai 6. huhtikuuta 2013

Harjoittelua?

Täällä on luultavasti havaittu harjoitussupistuksia. Ensimmäinen havainto tuli yhtenä pääsiäispäivänä (tai oikeastaan iltana) kun olin mennyt jo sänkyyn. Vielä hereillä makoillessani tuntui kun joku olisi masussa vetänyt samaan aikaan masn molemmilta sivuilta sisäänpäin. Täysin samanaikaisesti ja tunne oli nimenomaan sisäänpäin vetämistä. Nyt edellisyönä havaihduin kesken unieni tuohon samaan tunteeseen. Tällöin tämä tuntui kaksi kertaa peräkkäin. Vaihdoin asentoa ja vetävä tunne loppui.

Kummallakaan kerralla en ole ehtinyt näkemään näkyykö masun ulkopuolelle liikettä tai kokeilemaan miltä masu tuntuu. Mutta tuskinpa ne potkuja ovat kun suuntautuvat sisäänpäin. Ja vielä täysin samanaikaisesti kahdesta suunnasta. Mitenkään kivuliaita nämä eivät ole olleet, tuntuneet lähinnä hassuilta, täysin erilaisia kuin potkut.

Potkut ovat muuten selvästi voimistuneet. Yhtään en osaa sanoa tuleeko jalkaa vai nyrkkiä tai millaisessa asennossa vauva aikaansa viettää. Perjantaina on neuvolalääkäri, ehkäpä tuolloin (toivottavasti) ammattilainen kertoisi missä asennossa siellä ollaan ja miten voi tunnistaa vauvan ruumiinosia. Jostain oppaasta luin, että näillä viikoilla voidaan neuvolassa opastaa näitä juttuja.

Tänään rv27+2 ja pesänrakennusvietti on valtava! Yritän vielä malttaa, onhan tässä vielä kolmisen kuukautta aikaa.

4 kommenttia:

 1. Mulla oli kans kunnon pesänrakennusvietti noilla viikoilla, mutta sitten kun ylitty rv 30 niin se lopahti totaalisesti :D Enää ei huvita tehdä enää yhtään mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli ehkäpä pitäisi hyödyntää se vietti nyt kun sitä vielä on :)

   Poista
 2. Sinut on haastettu. :) Katso: http://tuttirallia.blogspot.fi/2013/04/haastetta-pukkaa.html

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!