keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Makeaa mahan täydeltä

Terveisiä sokerirasituksesta! Ensimmäinen näyte on otettu ja herkullinen juoma nautittu. Analyysini mukaan juoma oli kirkasta ja melko mautonta. Taktiikkani oli juoda se mahdollisimman nopeasti. Tässä vaiheessa ei ole syytä pelotteluihin. Inhottavinta lienee odottelu. Aulan tuolit eivät ole kaikkein mukavampia. Ja ehkäpä hiljaa hiipivä vessahätä. En juo kovin suuria määriä kerralla ja nyt juotavana oli omassa mittakaavassani iso mukillinen nestettä ja noin 5 minuuttia sen juomisesta tuli juoda vielä noin desi vettä. Ja vessassakäyntiä tulisi välttää. Ja liikkumista. Reilu puoli tuntia seuraavaan näytteeseen.

Vauva on aloittanut liikkumisen aivan eri tavalla kuin aiemmin. Liikkeet ovat suurempia ja vatsaa onkin hauska naureskella. Masu tuntuu valtavalta! Omasta mielestäni näytän siltä, että synnytän hetkenä minä hyvänsä. Onneksi mies vakuutteli, etten vielä ole niin iso.

Tänään rv26+6 ja ajatukset hoitopöydässä.

2 kommenttia:

  1. Hei, itsekin viime viikolla sokerirasituksessa käyneenä haluaisin tietää missäpäin rasitustesti on tehty? Verraten omaan rasituskäytäntöön niin litkun jälkeen ei saanut laittaa suuhunsa mitään,ei edes sitä vettä ja wc:ssä sai käydä..ja arvot mitattiin: paastosokeri,1h ja 2h:n arvot litkun juomisen jälkeen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiemminkin olen havainnut näissä käytännöissä eroja, mielenkiintoista. Rasitus tehtiin Turun seudulla, TYKSlabin toimipaikassa.

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!