lauantai 4. toukokuuta 2013

Varastojen täyttämistä ja tyhjentämistä

Hankintoja on vielä paljon tekemättä, mutta onhan niitä jo tehtykin. Tosin osaa ei tarvita vielä pitkään aikaan vauvan syntymän jälkeen.

Hankituista tarvikkeista löytyy seuraavanlaisia juttuja:
Pinnasänky (Brion One, Vauva-lehden tilaajalahja, lehden sain äidiltä lahjaksi)
Syöttötuoli (Stokken Tripp Trapp, Hulluilta Päiviltä 129e)
Baby Set syöttötuoliin (35e alennuskupongilla)
Yhdistelmävaunut (Emmaljungan duo edge 1000e, sisältää hoitolaukun)
Vaatteita jonkin verran (summaa en ole ylös laittanut, mutta 60e lienee lähellä totuutta)
Unirättejä/pukluliinoja eli harsoliinoja 8kpl (name it, taisi olla 15e)
Äitiyspakkaus

Hoitopöytä on jo valittu, se tarvitsee vain ostaa. Se kustantaa noin 175e. Ihan uskomattomissa hinnoissa hoitopöydät! Valitsemamme on lipasto, jonka päälle kiinnitetään hoitotaso. Aluksi ajattelin "avomallia", mutta totesin lisälaatikoiden tulevan tarpeeseen. Kodin ykkösessä oli ihan perushoitopöytä, johon itse vielä haluaisin vaihtaa vetimet, ja hintana noin 440e! Järkyttäviä! Haluamme kuitenkin tyyliimme sopivan ja ajatuksena on, että lipasto on monivuotinen. Hoitotason kiinnityksestä ei jää mitään jälkiä. Ajatuksena siis monikäyttöisyys ja -vuotisuus, jolloin olemme valmiita maksamaan hieman enemmän. Ja hintoja seuranneena tuo 175e ei sitten ole kovinkaan paljon.

Vielä siis listalla paljon (taisin niistä jokin aika sitten hieman kertoakin), mutta isoimmat on jo (lähes) hankittuna.

Huudellaanpa vielä täälläkin, että mikäli sinua kiinnostaa äitiyspakkauksen kestovaipat, Iittalan Verna-sarjan vaaleanvihreät jälkiruokakulhot (12kpl), saman sarjan syvät lautaset (8kpl), Partyliten Kaupungin valot -somiste tai Partyliten peilialustat, laitapa minulle tarjous tai kysely sähköpostiin vauvahaaveet@gmail.com. Kuvia myös saatavilla. Pitäähän niille vauvahankinnoille tehdä tilaa :)

Tänään rv31+2.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!