torstai 25. lokakuuta 2012

Sieniä sateella

Sitä vauhtia tuntuvat ihmiset ympärillä lisääntyvän. Toisaalta tiedän, että lähimmät näistä ovat yrittäneet raskautua lähes vuoden ennen tärppiä. Mutta nyt niitä on todella paljon. Olen juuri vaihtanut työpaikkaa, ja vanhan työpaikan lähimmistä työkavereista kaksi odottaa. Yksi erittäin läheinen sukulainen odottaa. Yksi uusi työkaveri kertoi tällä viikolla odottavansa. Toivottavasti saan pian liittyä mahankasvattajiin.

Näin apteekissa raskaustestin, jonka mukaan testailla voisi neljä päivää ennen kuukautisten oletettua alkamispäivää. Tekisi mieli ostaa ja testata. Toisaalta vielä en halua pettyä. Muutama päivä vielä tuohon oletettuun alkamispäivään. Jotenkin toiveet ovat jälleen korkealla. Toistaiseksi toivo on noussut joka kierrossa, vaikka aina pettymyksen jälkeen se on tuntunut mahdottomalta.

Rinnoissa tuntuu arkuutta, vatsassa on välillä "muljailua", möyrintää, pientä kipuilua. Etovaa oloa muutamana päivänä. Kuulostaa lupaavalta, toisaalta tuntemukset eivät ole mitenkään eronneet kuukautisoireista.

Tänään mennään kiertopäivää 24.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!