lauantai 20. lokakuuta 2012

Tuntemuksia

Pikainen päivitys eilisestä illasta. Masussa tuntui pientä "nipistelyä". Aiemmillakin kierroilla on vastaavia tuntemuksia ollut, mutta en ole sen syvällisemmin pohtinut niiden ajoitusta kiertoon. Yölläkin heräsin jonkinlaiseen kuplintaan, mutta kyseessä oli luultavasti joko nälkä tai ilmavaivat :)

Kovasti ihmetyttää tuo masun nipistely. Ovulaatio tapahtui testin mukaan alkuviikosta, muuten olisin voinut veikata sitä. Tietenkin toiveet nostavat päätään, mutta toisaalta taas pessimisti valtaa mielen. Vastaavia tuntemuksia kun kerran on ollut aikaisemminkin.

Aika tuntuu matelevan hedelmällisten päivien jälkeen. Ajatukset pyörivät vain ja ainoastaan raskautumistoiveen ympärillä. Odottaa, että keho antaisi merkin raskautumisesta.

4 kommenttia:

 1. Hei! Tulinpa seurailemaan kirjoituksiasi! :)

  Minustakin on hämmentävää, kun tuntuu, että aina mahassa on jotai nipistelyjä ja pitäisi osata tulkita, että mitä siellä milloinkin tapahtuu. Että antaisi nyt jonkun selvemmän merkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit tiesi blogiini!

   Ihanaa, että joku muukin on hämmentynyt! Mitä olen alkuraskauden kehon tuntemuksia lueskellut, voisivat ne yhtä hyvin liittyä kuukautisten alkamiseen!

   Poista
 2. Täällä ilmoittautuu myös uusi lukija!

  VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!