maanantai 10. joulukuuta 2012

Päivitys

Täällä voidaan hyvin. Mikä tuntuu omituiselta. Missä ovat kaikki oireet? Toisaalta huomaan myös joidenkin asioiden muuttuneen. Pienoista ummetusta on ollut, jano yllättää aivan yllättäen ja vessassa saa välillä käydä tiuhaan. Jotenkin kuitenkin tuntuu, että oireet ovat vähentyneet.

Tänään kävin viemässä virtsanäytteen labraan. Ylihuomenna soittelen tuloksista, en tosin oikein tiedä mitä kaikkea tällä testattiin. Mutta ainakin virtsatauti voidaan sulkea pois (tiedän kyllä ettei sitä ole). Kun kerroin ekalla neuvolakäynnillä niistä muutamasta vuodosta, joita minulla oli, sanoi neuvolan täti, että kannattaa poissulkea virtsatauti. Jotenkin pelottaa, että nytkö sieltä sanotaan ettei edes olla raskaana! Hassuja ajatuksia sitä kulkee päässä.

Viikonloppuna oltiin yksissä pikkujouluissa ja huhhuh! Samassa pikkumustassa kuin vuosi sitten ja omasta mielestä olin selkeästi turvoksissa masun kohdalta! Puku oli kireämpi eikä istunut niinhyvin. Tosin tämä johtua ihan normaalistakin painonnoususta, mutta itse epäilen, että raskausturvotus on syynä. Vartalon mallini on tosin sellainen, että minulla on viimeisen kymmenen vuoden ajan ollut pieni pömppis. Mutta mielestäni sellaista pientä turvotusta on havaittu.

Olen muuten melko varma, että tänään yksi ystävä kertoo olevansa raskaana. Omituinen aavistus. En edes tiedä ovatko he jo aloittaneet yrittämisen. Tämä tunne johtuu yksinkertaisesti siitä, että hän tuli tänään viereisestä kaupungista omaani puolen tunnin takia. Ja tiedän, ettei hänen kaupungissaan ultrata, vaan palvelut on ostettu meidän kaupungilta. Ja ystävä laittoi viestiä, että soittaa minulle vielä tänään. Selkeät merkit, eikö? Pyöriiköhän omat ajatukset nyt hieman jonkin tietyn asian ympärillä :)

Tulipa melkoinen säläteksti! Tänään ollaan "jo" rv9+6. Vajaa pari viikkoa ensimmäiseen ultraan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!