maanantai 21. tammikuuta 2013

Mammahankintoja

Tänään oli aika tehdä ensimmäiset mammahankinnat. Housujahan kähdin hakemaan, mutta en niitä löytänyt. Hiljalleen olisi pakko. Kaipaan vaaleita housuja, kevättä kohden ei tee mieli hankkia tummia. H&M:n valikoimassa oli yhdet kivan näköiset housut, mutta istuvuudeltaan olivat kamalat! Sieltä löysin kuitenkin kaksi paitaa. Housut tilasin Ellokselta, kahdet samanlaiset, toiset kokoa 38 ja toiset kokoa 40. Ei ole hajuakaan miten heidän housut istuvat, tarvittaessa palautan toiset. Eivät nämäkään housut olleet sitä mitä ajattelin, mutta kokeillaan.


Vasemmalla vaaleahkon sininen paita, jonka normaali hinta oli 14,95 ja oikealla olevan pirtsakan oranssin normaali hinta oli 24,95. Sininen oli alennettu hintaan 7e ja oranssi 10e. Ja alennetut tuoteet olivat vielä tarjouksessa osta 2 maksa 1. Eli maksoin näistä kahdesta yhteensä 10e! Molemmat paidat saa hieman avatuksi edestä, joten saattavat toimisa myös imetyksen aikana. Oranssi on sellaista todella sähköistyvää materiaalia, joten imaisee kaiken (kuten irtohiukset) itseensä ja näin talviaikaan olen muutenkin sähköiskuherkkä, joten jää vielä odottamaan pakkasen hellittämistä. Sininen tulee varmaan piakkoin käyttöön neuleen alla ja voin kuvitella kuinka kivalta tuo oranssi näyttää vaaleiden housujen kanssa ja varsinkin hieman aurinkoa saaneella iholla! Molemmat (toivottavasti) menevät kesään asti, aika hyvin oli vatsan kohdalla tilaa. Lisäksi materiaalit ovat kevyitä kesällä.

Tänään taas kävin vaa'alla ja edelleen näyttää hyviä lukemia. Painoa 62,3kg, joka on siis 300g enemmän kuin positiivisen testin aikaan. Tänään on rv16+4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!