maanantai 7. tammikuuta 2013

Oh my, oh my!

Minä, vapaapäivä ja netti. Ei ole hyvä yhdistelmä. Jälleen kerran surffailin käytetyn tavaran sivustoilla ja löysin vaikka mitä. Muutaman kivan äitiysvaatepakkauksen ja ennen kaikkea yhdistelmävaunut.

Äh!

Vielä on liian aikaista ostaa vaunut. Eikö vain? Vaikka mitä voi vielä tapahtua. Mutta mitä tahansa voi tapahtua koska tahansa. Taitaa silti vielä jäädä vaunut ostamatta.

Äitiysvaatepakkaukset olivat huuto.netissä ja niissä on vielä huutoaikaa jäljellä. Joten ehdin vielä miettimään. Yksi paketti erityisesti kiinnostaa, mutta sen hinta on jo huudettu melko korkealle. Koska teidän mielestänne on oikea aika aloittaa erinäisten hankintojen kerryttäminen?

Olen pohtinut myös blogin tulevaisuutta. Kirjoitan myös toista blogia, kaikesta vauvailun ulkopuolelta. Totta puhuakseni tuo toinen blogi on viettänyt melkoista hiljaiseloa viime aikoina. Vauvailu kun on pidettu salaisuutena ja omat ajatukset ovat oikeastaan pyörineet pelkästään vauvailussa. Olenkin siis pohtinut uutta blogia, jossa nämä kaksi yhdistyisivät. Näin uusi blogi olisi hieman avoimempi ja henkilöityneempi kuin Vauvahaaveet.

Vauvahaaveiden alkuperäinen tarkoitus oli olla oma henkireikäni ja tuuletuskanavani "vauvantekoprosessissa". Projekti sai kuitenkin heti blogin alussa uuden käänteen positiivisen raskaustestin myötä. Vauvahaaveet on kuitenkin saanut neljä kirjautunutta seuraajaa ja sivuilla käy bloggerin tilastoinnin mukaan varsin mukavasti muitakin. Näitä lukijoita ja kävijöitä en kuitenkaan haluaisi menettää. Pulmallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!