torstai 3. tammikuuta 2013

Paluu blogin ääreen

Heippa taas pitkästä aikaa! Nyt on taas aika saada arki normaaliin uomaansa, on myös aika palata blogin pariin.

Nyt on kaikille läheisille sukulaisille ja ystäville kerrottu odotuksesta. Oloon alkaa jo tottua, mutta alkuun tuntui todella oudolta, että kaikki tietävät salaisuutemme. Salailuun oli jo tottunut. Paljastaessamme ystävillemme ilouutisen, saimme kuulla toiselta pariskunnalta vastaavia uutisia! Mammakavereita minulle ja vauvoista tietenkin tulee toistensa kavereita.

Masu on mielestäni alkanut kasvaa. Myös muutaman ystävän mielestä muutosta on havaittavissa. Vielä ei masukuvia ole otettu, mutta ehkäpä huomenna. Tänään en jaksa. Pötköttelen sohvalla hömppäleffaa katsoen ja päänsärystä kärsin. Vaatteina toimii yöpaita. Joten en vain jaksa nähdä sitä vaivaa, että pukisin päälleni jotain mikä voisi jopa olla julkaisukelpoista.

Voi kuinka mieleni tekisikään mennä hypistelemään kaikkia vauvatarvikkeita! Ykkösenä mielessä ovat vaunut. On kyllä jo aika hyvin tiedossa mitä mieleni niiden suhteen halajaa. Emmaljungat. Valkoiset. Mutta vielä on liian aikaista. Ehkäpä sitten toisen ultran jälkeen voisi mennä koeajamaan erilaisia vaunuja. Niissä kun on vaikka mitä ominaisuuksia!

Tänään aloitettiin taas uusi viikko, rv14+0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!