keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Ihania hetkiä ihanien ystävien seurassa

Eilen minut kaapattiin baby showereihin. Osasin odottaa baby showereita jossain välissä ja eilen ihmettelinkin, että eikös niitä sittenkään ole. Meillä kun on tässä lähipiirissä melko monta odottavaa/juuri synnyttänyttä, joten näitä tapahtumia riittää.

Yksi ystävistä nappasi minut kyytiinsä ja ajelimme toisen ystävän luo, jossa kaikki jo odottelivatkin meitä. Herkuteltiin ihania herkkuja ja höpöteltiin kaikenlaista. Lisäksi ohjelmassa oli muutama pieni leikki/kisa. Ensimmäisessä jokaisen tuli kirjoittaa lapulle pojan nimi, lastenlaulu, satuhahmo ja lastenvaatemerkki. Tässä vaiheessa kuulostaa vielä helpolta, mutta tähän annettiin aina kirjain, jolla vastausten piti alkaa. Eli esimerkiksi s-kirjaimella alkavat pojan nimi, lastenlaulu, satuhahmo ja lastenvaatemerkki. Ja pisteitä sai, mikäli kenelläkään ei ollut samaa vastausta.

Toisessa leikissä jokaisen piti kirjoittaa lapulle oikeasti lapsellemme sopivan nimen, syntymäpäiväveikkauksen sekä arvion syntymäpituudesta ja -painosta.

Lisäksi maisteltiin lastenruokia ja arvattiin niiden makuja. Tähän sain haastaa kaksi ystävistäni mukaan, eikä kenelläkään arvaukset osuneet kovinkaan kohdilleen!

Lisäksi vauva sai aivan ihania lahjoja! Vaatteita, pehmolelun, pienet töppöset, tuttipullon ja vaikka mitä! Parasta kuitenkin oli ihanien ystävien kanssa vietetty aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!