torstai 27. kesäkuuta 2013

Yksi viikko!

Laskettuun aikaan on tasan yksi viikko. Kuulostaa melko hurjalta. Toisaalta olen melko varma, että vauva haluaa saapua vasta sen jälkeen. Tähän päätelmääni olen päätynyt siitä syystä, että oman käsitykseni mukaan mitään supistuksia ei edelleenkään ole ollut ja alkuperäinen laskettu aika oli viisi päivää myöhemmin. Joka tuntuisi olevan monella tapaa loogisempi. Kun miettii kuukautiskiertoa ja bongattua ovulaatiota. Noh, hän tulee kun on valmis. Toivottavasti ennemmin kuin myöhemmin.

Äippä olisi täysin valmis vauvan saapumiseen. Tämä helle on melko sietämätöntä. Meillä on asunnossa todella lämmin (eilen 28 astetta) eikä tätä saa viileämmäksi. Nukkuminen on melko mahdotonta. Eilen kävin pikaisesti torilla ostoksilla ja hiki virraten tulin takaisin kotiin. Turvotuksesta puhumattakaan. Toisaalta olen hyvin onnekas, mielestäni raskauteni on pääsääntöisesti ollut melko oireetonta. Toiset kun kärsivät koko raskausajan.

Huomenna on taas neuvolan vuoro. Ehkäpä se olisi viimeinen näin yhdessä osassa. Tässä vaiheessa raskautta huomaan ajatusten olevan melko vahvasti synnytyksessä ja oikeastaan synnytyksen alkamisessa. Milloin se alkaa, miten se alkaa, miten siihen reagoi, olenko yksin ja mies töissä?

Tänään siis rv39+0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!