tiistai 25. kesäkuuta 2013

Odottettua postia!

Eilen sain kauan odottamaani postia, sillä briteistä tilaamani imetysliivit saapuivat vihdoin! Liivit ovat uskomattoman mukavat päällä, ulkonäköä ei niin kovin kauniiksi voi kutsua. Menin jo aiemmin ostamaan h&m:n imetysliivit, jotka tuntuivat ihanan pehmeiltä päällä sovittaessa, mutta totuus ei sovituskopissa vielä paljastunut. Ne ovat käyttökelvottomat! Pienen gallupin jälkeen olen huomannut, etten ole yksin mielipiteeni kanssa. Yhtään positiivista arvioita en niistä ole vielä kuullut.

Nyt ystävän suosittelemana hankin Bravadon Body Silk Seamless -imetysliivit. Omani ostin Nursingbra-shopista. Liiveistä löytyy pelkkää hyvää sanottavaa. Ostin kahdet liivit ja toimitusmaksuineen hinnaksi tuli yhteensä 65 euroa. Liivejä saa ainakin suomalaisista nettikaupoista, mutta ovat huomattavasti kalliimpia, noin 50 e/liivit. Sivuilla on selkeä ohje oman koon löytämisestä, omalla kohdalla ainakin piti paikkansa.

Toimitusaika nettikaupalla on melkoisen pitkä. Sivujen mukaan Eurooppaan toimitetaan keskimäärin viidessä päivässä ja muualle kahdeksassa päivässä. Tilauksen lähetyksestä tulee tieto sähköpostiin ja itsellä tästä sähköpostista paketin saapumiseen kesti päivän vajaa kolme viikkoa. Eli melkoisesti kauemmin kuin tuo viisi päivää. Mutta loppujen lopuksi kyllä se lähetys sieltä tuli.

Vauva ei ole antanut minkäänlaisia merkkejä saapumisestaan, täällä äippä alkaa olemaan kovin malttamaton.

1 kommentti:

  1. Making it Lovely is a design blog.Thanks for sharing nice information with us.That's nice and helpful post for all .
    Nursing Bras Uk

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!