maanantai 26. marraskuuta 2012

Ensimmäinen käynti

Nyt on ensimmäinen neuvolakäynti takana. Käynti tosiaan oli pelkkää jutustelua, painon ja verenpaineen mittaaminen olivat ainoat "toimenpiteet". Ja jotain virtsanäytteestäkin katsottiin. Mutta ei siis verikokeita tai muita suuria toimenpiteitä.

Käynnillä kartoitettiin äidin ja isän terveyttä ja elämäntapoja, kerrottiin miten tästä edetään, pohdittiin seulontoihin osallistumista ja tietenkin sain kysellä mitä mieleen tuli. Nyt sain ammattilaiselle kertoa myös noista pienistä tiputteluistani, joiden kerrottiin (kuten olin lukenutkin) olevan normaaleja alkuraskaudessa. Syytä huoleen on kun vuodon määrä vastaa kuukautisia ja samassa on alavatsakipuja.

Me olimme harvinaisen yksimielisiä seulontoihin osallistumisesta. Haluamme niihin osallistua, eikä toista vaihtoehtoa ole edes mietitty.

Jouluviikolla on luvassa ensimmäinen ultra, tuolloin viikkoja on 11+3. Samalla kerralla testataan muunmuassa sukupuolitaudit, selvitetään minun veriryhmäni ja ties mitä muuta.

Parasta käynnissä oli asioiden eteneminen ja ultran varaaminen :) Muuten asiat tuntuivat melko tutuilta, kiitos blogien, äiti-ystävien, vauvalehtien ja muun nettimaailman.

Tänään on rv 7+6, huomenna taas uusi viikko.

Ihanaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!