keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Mistä sen tietää?

Olen useasti kuullut sanottavan, että kyllä sen tuntee kun on raskautunut. Itse tiesin testin tehtyäni. Mistään oireesta en voinut päätellä olevani raskaana. Oikeastaan en usko vieläkään. Vieläkin tekisi mieli testata. Muutaman viikon päästä on ensimmäinen neuvola, ehkäpä sitten uskon.

Normaaliin kiertoon verrattuna yksi asia oli poikkeavaa. Ennen varsinaisen vuodon alkua minulla on yleensä ollut pientä tuhrutteluvuotoa. Nyt sitä ei ollut. Ehkäpä tämän takia ostinkin ensimmäisen raskaustestipaketin päivää ennen oletettua kuukautisen alkua. Ensimmäisen testin tein oletettuna kuukautisen alkupäivänä, aamulla noin kello 6.00. Ehkä siis alitajuntaisesti olinkin havainnut jotain. Ensimmäinen plussa saatiin siis yrityskierrolla 7, oletettuna kp1.

Edelleenkään en ole havainnut mitään selkeitä oireita. Toisaalta samanaikainen flussa voi sekoittaa tuntemuksia. Rinnoissa on pientä arkuutta, olen ollut väsynyt ja pientä etovaa oloa on ollut. Tuon etovan olon kyllä luulen johtuvan nimenomaan flunssasta. Yskittää ja limat liikkuvat. Vähemmästäkin tulee yökkäilyjä. Vatsassa on tuntunut muutamana päivänä kuukautisten tapaista kramppailua ja jomotusta. Vauva-kalenterin (iPhone-sovellus) mukaan jomotustuntemukset ovat normaaleja. Alkiolla kertyy tällä viikolla pituutta kaksinkertaisesti viime viikkoon verrattuna.

Tänään on rv6+1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!