keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kaksi ja puoli viikkoa

Eilen sain varattua ajan ensimmäiseen neuvolakäyntiin. Vielä pitkäisi jaksaa odottaa lähes kolme viikkoa! Haluaisin jo mennä sinne, saada "virallinen vahvistus".

Sain kotitehtäviäkin. Pitäisi täyttää esitietolomake ja lukea kahdesta eri tutkimuksesta (nimiä en muista). Näistä toinen tehdään toisella neuvolakäynnilla. Vielä ei onneksi tarvitse päättää, mutta kuitenkin ensimmäisellä neuvolakäynnillä se tulee päättää. Kummassakaan ei ole kohonnut keskenmenon riski, sen verran jo puhelimessa kerrottiin.

Aikaa varattiin 1,5 tuntia, mutta tunti on kuulemma lähempänä totuutta. Tällä kertaa ei varsinaisesti tehdä mitään, vaan tapaaminen koostuu keskustelusta ja tietojen täyttämisestä. Jotenkin olen saanut sellaisen kuvan, että jossain tällöin jo kuunnellaan sikiön sydänääniä. Mutta ilmeisesti ei meidän kaupungissamme. Tuolloin ollaan siis jo raskausviikolla 7+6, mikäli äkkiseltään laskin oikein.

Vielä ei mitään oireita ole ollut. Toisaalta haluaisin niitäkin, tuntuisi ehkäpä todellisemmalta. Toisaalta mahdollisen pahoinvoinnin ilmestyessä saatan hyvinkin muuttaa mieleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!