perjantai 2. marraskuuta 2012

Seuraava askel

Tänään soittelin äitiysneuvolaan. Kovasti piti malttaa maanantaihin, mutta eilen pyöriteltyäni asiaa, päätinkin soittaa tänään. Tähän oli logiikka. Jos saisin ensimmäisen ajan melko aikaisille viikoille, voisin saada myös toisen ajan. Tuo toinen aika kun olisi kiva saada ennen joulua, jotta voisi sitten antaa melkoisen joululahjan.

Meidän kaupungin nettisivuilta löytää äitiysneuvoloiden yhteystiedot ja katuluettelon siitä, mikä kuuluu mihinkin neuvolaan. Rajoja on nyt vedetty uusiksi ja meidän talo puuttui listoilta kokonaan. Muu katu löytyi kyllä. Neuvolan täti lupasi selvittää asian ja soittaa maanantaina. Mitään aikoja ei siis varattu vielä. Sen verran kuitenkin sanottiin, että ensikäynti olisi marraskuun puolessa välissä tai vähän sen jälkeen ja toinen käynti viikolla 11, eli joskus 20.12. Jee!

Nyt masussa on tuntunut pieniä -hmmm- kramppeja? En oikein osaa kuvailla tuntemusta. Ja sanotaanko, että pienoista ummetuksen tapaista on myös havaittu. Mitään suuria tuntemuksia ei ole ollut ja ilman poisjääneitä kuukautisia en näitä raskausoireiksi osaisi sanoa.

Blogin muutos taitaa olla edessä. Haaveblogista odotusblogiksi. Mutta ei ihan vielä. Vielä ollaan niin alkutekijöissä, etten uskalla muutosta tehdä. Ensimmäisen neuvolakäynnin jälkeen sitten.

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!