sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pelkotiloja

Viikon aikana on housuihin kaksi kertaa tullut pieni ruskea tippa. Kerran vessassa tuli virtsan mukana hieman punaista. Pelottaa hirmuisesti! Pari päivää sitten tein uuden liuskatestin, antoi edelleen positiivisen tuloksen. Onkohan kaikki hyvin ja onkohan pikkuinen oikeassa paikassa? Nämä kysymykset ovat mielessä koko ajan.

Toisaalta tiedän, että pieni vuoto ei tarkoita mitään. Mutta se ei vie pelkoa pois.

Rinnat ovat nykyään huomattavasti aremmat kuin muuten. Yökkäilyjä tulee välillä, toistaiseksi vain kerran on jotain tullut ulos asti.

Huomenna pääsen jakamaan pelkoni asiantuntijan kanssa, luvassa siis ensimmäinen neuvola! Toisaalta odotan kovasti tuota käyntiä, mutta toisaalta uskon pettyväni. Puhelimessa jo sanottiin, että tuo ensimmäinen kerta on lähinnä keskustelua. Ei siis mitään konkreettia! Haluan todisteita raskaudestani! Haluaisin myös tietää, onko alkio oikeassa kohdassa eikä kohdun ulkopuolella. Ilmeisesti näitä tietoja kuitenkin joudun odottamaan.

Voisihan sitä tietenkin mennä yksityiselle, mutta ystävällä on huonohkoja kokemuksia siitä. Pelot nousivat tuon käynnin seurauksena, ja kaikki tämä täysin turhaan. Oli raskaus vain vielä niin alussa.

Tänään rv 7+5.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!