maanantai 18. helmikuuta 2013

Getting all dressed up

Annoin itselleni luvan tehdä ensimmäiset vaatehankinnat keskiraskauden rakenneultran jälkeen. Tuona maagisena päivänä kipaisin läheisen kauppakeskuksen name it -myymälään ja hypistelin kaikkia ihanuuksia. Vielä oli kovin talvinen valikoima, mutta kyllähän sieltä ostettavaa löytyi.


Mukaan tarttui sinivalkoraidallinen body ja ja valkoiset pöksyt. Molemmat ovat kokoa 56 cm. Seilorilookia kesäksi, äiskä tykkää :) Vaikkakin bodysta löytyy sinistä, on se käytettävissä myös tytölle. Jos vaikka joku hämäsi ultraajaa, vaikka melkoisen selkeä näky se oli.

Kovasti tekisi mieli ostella vaikka ja mitä! Mutta jos sitä vähäsen yrittäisi hillitä itseään, kuitenkin ollaan vasta puolivälissä. Ettei sitten hukuta vaatteisiin. Ja toisaalta täytyy vähäsen miettiä mitä tarvitsee ja kuinka paljon. Kovin pieniä ei luultavasti hirveästi kannata ostella. Ystäväni kertoi, että he eivät käyttäneet yhtään 50 cm vaatteita, ehkäpä en siis niitä hanki. Toisaalta jos vauva on syntyessään kovin pieni, ehtii mies hankkia muutaman pienemmän vaatteen sinä aikana kun me vielä olemme sairaalassa.

Olen hiljalleen tyhjentänyt lipastosta tilaa vauvalle. Nyt on vauvalle muutama laatikko putsattu ja puunattu, sinne nuo vaatteet muuttivat asumaan. Vielä en vaatteita pessyt, saavat odottaa muita vaatteita pestäväksi.

Olen myös pohtinut lastenvaatekutsujen emännöimistä. Lähipiirissä on syntymässä useampi pikkuinen, joten voisi löytyä kiinnostuneita. Onko teillä kokemusta tällaisista kutsuista? Mitä merkkiä suosittelette?

Tänään rv20+4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!