tiistai 5. helmikuuta 2013

Keep on kickin'

Kyllä se omituinen möyrintä masussa oli potkuja. Nyt ne nimittäin tuntuvat jo masun päälle! Rakkautta! Harmi vain, että mies ei vielä ole ehtinyt niitä tunnustelemaan. Kaksi kertaa olen itse tuntenut potkun masun päältä ja juuri näinä kertoina mies on ollut töissä. Toivottavasti tänään saadaan potkuja illalla.

Ensi viikolla on ultra ja sitä odotellaan kovasti. Olen päättänyt, että mikäli ultrassa on kaikki kunnossa, saan ostaa ensimmäisen vaatteen. Kovasti tekisi jo mieli hankintoja tehdä.

Tänään viikkoja kasassa 18+5. Oirelistaan voisi lisätä valkovuodon määrän huiman lisääntymisen (ihanaa, tätä on kyllä ollut jo tovin), ja päänsäryn lisääntymisen. Nyt tavoitteena onkin lisätä veden juomista, jos siitä olisi apua päänsärkyyn. Tiedän, että juon liian vähän.

Kaverin "diagnoosin" mukaan meillä odotetaan tyttöä. Diagnoosi perustuu yksinkertaisesti siihen, että makeaa voisi syödä vaikka kuinka. Pojasta kuulemma tekee mieli terveellistä ruokaa. Kyseinen kaveri siis odottaa nyt poikaa ja perheessä on jo tyttö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!