torstai 28. helmikuuta 2013

Uniongelmia

Huh, mikä viikko! Unettomuudesta on kärsitty joka yö tähän asti. Varsinaista syytä tähän en ole keksinyt. Luulen, että saattaa olla raskauteen liittyvää. Vauva ei vielä liikuskele niin kovin, etten sen takia saisi nukutuksi. En myöskään herää hirmuiseen vessahätään, vaikkakin yöllä herätessäni voin käydä vessassa. Yöt kuitenkin ovat melkoista pyörimistä, hyvän asennon löytäminen on vähintäänkin haastavaa.

Olen ajatellut imetystyynyn ostamista. Tästä saattaisi myös löytyä apu unettomuuteen. Surffaillessani netissä törmäisin Doomoon Buddy-imetystyynyyn. Mainonnan mukaan se saattaa helpottaa nukkumista loppuraskauden aikana. Eihän tässä nyt vielä olla siinä loppuvaiheessa, mutta ehkäpä toimii myös keskiraskaudessa.

Eri nettikaupoissa hinta näyttää olevan 80 euron tietämillä. Eli melko arvokas imetystyyny on kyseessä. Tässä lähistöllä on ainakin OZbaby, joten siellä varmaankin käyn joku päivässä katsomassa miltä tuo tyyny näyttää. Tästä klikkaamalla pääset kurkkaamaan Buddya OZbabyn sivuille.

Tänään hypättiin uudelle viikolle, rv22+0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!