maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tuntoja

Vauvan liikkeet ja vauva itse ovat saavuttaneet sen verran voimaa ja kokoa, että liikkeet näkee jo vatsan päältä. On se omituista kun vatsa vaihtelee muotoaan. En osaa sanoa kuinka kauan liikkeet ovat olleet nähtävissä, sillä en ole seuraillut vatsaa sillä silmällä. Suurimmat liikehdinnät kun tulevat nukkumaan mentäessä ja usein vauva myös rauhoittuu kun yrittää tarkkailla. Ujopiimä. Ehkäpä pari viikkoa on tuntunut siltä, että voisi näkyä.

Neuvolassa ei ole oltu pitkään aikaan, ja täytyy sanoa että kiinnostus neuvolaa kohtaan on laskenut. Kaikki kaksi neuvolakäyntiä, jotka minulla on ollut, ovat olleet melko turhia. Toisella kerralla sentään sai kuulla sydänäänet, mutta muuten en ole kovinkaan paljoa saanut neuvolasta irti. Toivottavasti saan sen todistuksen, joka tarvitaan äitiyspakkausta haettaessa. Sitä odotan innolla! Tosiaan ensi viikon maanantaina on kolmas neuvolakäynti, tuolloin viikkoja on 23+4. Ultrat onkin jo käyty. Ne kaikki kaksi.

Tässä vaiheessa raskautta sitä jotenkin odottaa, että pääsisi seuraavaan vaiheeseen. Nautin olostani ja kasvasta vatsastani, mutta toisaalta odotan mitä nurkan takana on. Sitä hetkeä kun voi laittaa asunnon valmiiksi (vielä emme ole siinä vaiheessa), pestä pienokaisen vaatteet, pakata sairaalakassin ja nin edelleen. Seuraava vaihe taitaa olla se äitiyspakkaus.

Tänään rv22+4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!