lauantai 23. maaliskuuta 2013

My ride

Tänään käytiin ostamassa vauvalle menopeli. Vielä ei menopeliä kotiutettu, se saapunee liikkeesseen suurin piirtein viikon kuluttua ja saa odotella siellä lämpimämpiä päiviä. Menopeliksi valikoitui Emmaljungan yhdistelmävaunut. Mallina duo edge, runkona classic chrome ja värinä charleston.

Hankintojen lista on valtava! Toisaalta on mukavaa, että on jotain pientä hankittavaa, mitä voi sitten suuressa ostohuumassa hankkia :) Nythän meiltä löytyy joitain vaatteita ja äitiyspakkausta odotellaan. Lisäksi pinnasänky ja vaunut on hankittuna. Kaukalo saadaan ystäviltä lainaan. Äkkiseltään voi kuulostaa siltä, että eihän tässä paljoa tarvita. Eipä kannata harhautua. Sängystä puuttuu patja, reunasuojukset ja lakanat. Lisäksi tarvitaan hoitopöytä ja -alusta. Itkuhälytin, rintapumppu, kuumemittari, tuttipulloja... Ja tietenkin harsoliinoja, vaippoja, vanulappuja ja vaikka mitä.

Lähiviikkoina olen huomannut, että jalkapohjani kipeytyvät ja väsyvät todella helposti. Vaikka muuten olo on virkeä ja jaksavainen, ovat jalkapohjat jo pienen kävelyn jälkeen aivan loppu. Liekö painonnousun aiheuttamaa vai onko askellus muuttunut. Napa on myös alkanut katoamaan. Oma mariaanien hautani on kohta muisto vain.

Tällaisia kuulumisia rv:lla 25+2.

6 kommenttia:

 1. Mekin teimme tänään päätöksen vaunuista, sama malli muuten.
  Vaunuista kuvia ja kommentointia blogini uusimmassa kirjoituksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sitä on aina ollut kovin luottavainen olo Emmaljungia kohtaan.

   Poista
 2. Emmaljungat on kyllä ihan must to have. Meiltäkin siis sellaiset löytyy. :)

  VastaaPoista
 3. Meillä kanssa emmaljungat, on ihaant kun on niin kevyet :) Meillä tosin myös vanhempaa mallia. Päätin, että sitten, kun ja jos meille (toivottavasti pian :P) tulee toinen niin ostan ihan uudet vaunut.

  *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olette tykänneet! Toivottavasti saatte pian kuulla seuraavan saapumisesta :)

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!