maanantai 18. maaliskuuta 2013

Pakkauksia

Hiphei! Tänään kävin postissa noutamassa vauvan pinnasängyn. Sänky oli siis Vauva-lehden tilaajalahja, valkoinen Brion One. Toistaiseksi sänky saa vielä olla pahvilaatikossa, ehkäpä sitä ei tarvitse koota lähes neljä kuukautta ennen laskettua aikaa. Vaikka mieli tekisi!

Kelan asiointipalvelusta näin, että äitiysavustus on myönnetty. Valitsimme äitiyspakkauksen, oikeastaan emme edes miettineet rahallista avustusta. Varsinkin näin esikoisen kohdalla tuo äitiyspakkaus vaan tuntuu jotenkin niin legendaariselta, ehdottomasti halusimme sen. Odotan innolla sitä päivää, että laatikko tulee kotiin ja sen avaa ensimmäistä kertaa. Mitä mahtaa olla päällimmäisenä, miltä vaatteet tuoksuvat, mikä nousee suosikiksi ja niin edelleen.

Äitiyspakkauksesta on lähiaikoina kirjoiteltu muutamassakin blogissa, kesän odottajat ovat saaneet tai saamassa omansa. Toki pakkauksesta löytyy tuotteita, jotka eivät meidän silmäämme tai toimintaamme sovi, esimerkiksi kestovaippailut jätetään suosiolla sikseen. On kuitenkin mahdotonta rakentaa pakkausta, joka olisi täydellinen kaikille. Osa vaatteista ovat myöskin hieman liian retroja makuumme, mutta eiköhän niille käyttöä löydy. Eivätkä ne nyt kuitenkaan niin retroja ole, että jäisivät käyttämättä. Pakkauksen saavuttua saan myös pestä ensimmäiset vauvan vaatteet. Harvoinpa sitä on pyykkäämisestä näin innoissaan!

Miehelle ajattelin rakentaa pienen isyyspakkauksen. En mitään ihmeellistä, mutta jollain tavalla haluaisin myös häntä muistaa.

Olethan huomannut Pamskun arvonnan? Käy tästä kurkkaamassa! Ihania lisäyksiä vaatevarastoon.

Tällaisia ajatuksia rv24+4.

Ps. Tietääkö joku mitä on tapahtunut Viivaa tikkuun, kiitos -blogille?

2 kommenttia:

  1. Minuakin kiinnostaa mitä "Viivaa tikkuun, kiitos" -blogille on tapahtunut?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä ei ainakaan täällä päässä ole selvyyttä tullut. Harmi, aivan loistava blogi!

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!