sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Ajatusten juoksua

Nyt ajatukset juoksevat aivan liian pitkälle. Olen tässä kovasti muutaman päivän aikana miettinyt vauvamme ristiäisiä ja kastetilaisuutta. Eihän tässä ole kuin nelisen kuukautta odotusta jäljellä.

Kotiristiäiset eivät tule kyseeseen. Kotimme on aivan liian pieni, vaikka ristiäisiin tuleekin vain lähimmät. Haluaisin järjestää risiäiset noin kuukauden päästä vauvan syntymästä. Tällöin olisi vielä kesäiset ilmat ja olisi ihanaa käyttää ulkotilaa hyväksi. Jonkinlaiset puutarhajuhlat olisivat ihanat. Pitäisi vain löytää sellainen tila, jossa olisi ihana piha.

Seurakunnallamme on tarjolla joitakin tiloja, joista osa on ilmaisia ja osasta (niistä kauniimmista) tulee maksaa jonkin verran. Mietintämyssyssä on myös appivanhempien mökki, jossavietämme paljon aikaa. Vieraille tämä tarkoittaisi noin tunnin ajomatkaa. Tällöin ei olisi aikarajoja, mutta tässäkin on omat haasteensa. Onneksi aikaa on vielä runsaasti.

Nimeä emme vielä tiedä, emmekä mitään voi kovin ajoissa lyödä lukkoon.Vauvamme serkku syntyy keväällä ja saa tietenkin nimen ennen meidän vauvaamme. Täytyy siis odottaa ennen kuin voi tehdä minkäänlaisia varmoja suunnitelmia. He eivät tiedä tuleeko heille tyttö vai poika, joten siitäkään ei ole apua.

Huomenna on pitkästä aikaa neuvola, toivottavasti pääsen sen jälkeen hakemaan äitiyspakkausta. Tänään rv23+3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!