keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Seesam aukene!

Olen halunnut pysyä melko anonyyminä, enkä muistaakseni ole kertonut edes missä päin Suomea asustelen. Tosin jotkut ovat voineet osata yhdistää palasia, ja saada jonkinlaisen käsityksen asuinpaikastani. Nyt on kuitenkin pakko vinkata hyvästä lasten kirppiksestä. Samalla väkisinkin paljastan hieman siitä missä päin elän ja vaikutan.

Seesam sijaitsee Kaarinassa (Turun vieressä) ja se on avattu helmikuussa. Itse "törmäsin" Seesamiin kun joku kaveri oli Facebookissa tykännyt Seesamista. Kävin kurkkaamassa paikan viime viikon loppupuolella. Myymälä oli todella siisti ja lasten vaatteet olivat hyväkuntoisia. Tällä hetkellä myymällä on esillä myös uusia, muistaakseni puolalaisia, vaatteita. Oma kierrokseni jäi melko pikaiseksi, aikaa oli rajallisesti. Menen kuitenkin ehdottomasti uudestaan!  Turussa sijaitsevan PikkuSiilin lasten kirpputori oli mielestäni huomattavasti epäsiistimpi ja vaatteet nukkaantuneempia ja verrattain kalliimpia. Mutta nämähän tietenkin ovat aina myyjästä riippuvaisia, kirpputoreista kun puhutaan.

Seesamin löydät täältä!

2 kommenttia:

 1. Hei!

  Ylläpidämme terveysportaalia osoitteessa http://www.terveyskeskus.fi. Haemme jatkuvasti Internetistä hyviä blogeja, joita haluamme suositella lukijoillemme. Blogit esitetään aiheen mukaisina linkkilistoina.
  Haluaisimme nyt lisätä palveluumme linkin sinun blogiisi. Blogiasi ei ole vielä laitettu esille, joten voisitko laittaa viestiä palvelumme Webmasterille, jos haluat että linkki blogiisi julkistetaan sivustollamme.

  Löydät em. osoitteesta sivun alareunasta Palaute-linkin, jonka kautta voit lähettää vastauksesi Webmasterillemme.

  Terveisin
  Terveyskeskus.fi:n Webmaster

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!

   Kiitos yhteydenotosta. Palaute-linkin kautta jätetty viesti.

   Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!