lauantai 23. helmikuuta 2013

Vaatteet on mun aatteet

Sanomalehdessä oli ilmoitus lastenvaateliikkeen loppuunmyynnistä läheisessä kauppakeskuksessa. No pakkohan siellä oli hieman käydä katselemassa valikoimaa. Eikä sieltä tyhjin käsin kotiin lähdetty, vaikkakin pienet koot olivat jo melko loppu.

Liike oli nimeltään Du pareil au meme. Nimestä päätellen kysessä on ranskalainen yritys. Jo aiemmin olin kyseisessä kauppakeskuksessa kiinnittänyt huomiota kivannäköisiin vaatteisiin. Laadusta en tiedä, kokemusta kun ei ole.

"Perusvaatteet" eli potkupuvut, bodyt ynnä muut olivat jo melko loppu. Joten vaikka ehkäpä niitä haikaillen kauppaan mentiin, ei ehkä ihan sellaisia tullut ostetuksi. Mutta jos nyt olen vauvalle ostanut viisi vaatekappaletta, niin eihän se haittaa. Niitä kyllä ehtii hankkia.

Sininen potkupuku voitaneen laskea perusvaatteisiin. Tämä oli kokoa 54 cm. Potkupuvun kiinnitys on neppareilla ja ne olivat mielestäni kätevästi aseteltu. Puoli vaatetta napitetaan niskasta pyllyn yläpuolelle. Pyllyn kohdalla nepparit menevätkin vaakasuuntaan (hieman kaarevasti) ja avaamalla ainoastaan nämä poikittaiset nepparit pääse kätevästi kurkkaamaan vaippaan. Normaalihinta oli 17,90 ja nyt -50 % eli 8,95.

Lisäksi löytyi ihanan kirkkaan oranssi pikeepaita. Tämä oli kokoa 60 cm, joten sitä ei ihan heti varmaankaan laiteta käyttöön. Lisäksi löytyi ensimmäinen myssy, seilorityyliin tietenkin :) Paita oli normaalisti 13,90 ja nyt -50 % eli 6,95. Myssyn normaalihinta 12,90 ja nyt -70 % eli 3,87.

Jos kiinnostuit, niin tästä klikkaamalla pääset tutustumaan vaatteisiin nettisivujen kautta. Löytyy myös facebookista nimellä dpamfinland.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!