keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Se on täällä!

Nimittäin äitiyspakkaus. Ja se on ihana! Voi sitä tunnetta ja huumaa kun sai avata laatikon ja kaivaa laatikosta vaatteen toisensa perään. Nuuhkia ja tunnustella niitä. Kyllä se vain niin on, että äitiyspakkauksen saaminen tuntuu askeleelta lähemmäksi vauvan syntymää.



Seuraavaksi ajattelin lajitella vaatteita kokojen mukaan ja pestä ne. Tai päinvastoin. Mutta josko sitä tekisi pientä inventaariota varsinkin pienemmistä vaatteista. En yhtään osaa ajatella mitä tarvitaan ja kuinka paljon. Yöpukuja ainakin lisää. Niitä on kuulemma hyvä olla jokunen. Jotenkin on vaikea ajatella mitä vauva tarvitsee kun syntyy kesällä. Ei tarvitse miettiä mitään toppavaatteita, jotta tarkenee. Tällä hetkellä tuntuu, että olisi helpompaa miettiä niitä.

Huomenna vaihtuu taas viikko, tänään rv25+6.

4 kommenttia:

  1. Meijän poika syntyi toukokuun alussa eli alku vauva-aika oli aikalailla kesällä ja se oli ihanaa. Ei heti tarvinnut topata joka vällyn väliin. Parhaiksi osottautui parit hupparit ja kotona pidettävät lyhythihaiset bodyt. Ennen kun kynsiä sai leikata niin parhaat oli ne bodyt missä käsi jää piiloon. Tollasissa mentiin oikeestaan koko kesä :) Ja joo yöpukuja kannattaa olla, varsinkin jos vauva on herkkä puklailee niin niitä on hyvä olla enemmän kuin pari. Nämä ainakin mun kokemuksella!

    *mun blogini http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  2. Heippa! Sinulle on tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita! Niissä on blogin suola!